0

103 Нравится
Труборез для труб PVC 0-42мм, sk5 INTERTOOL NT-0003
категорияУниверсальная
группаСтолярно-слесарный инструмент
типИнструмент слесарный
подгруппаТруборезы
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.0,470
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL NT-0003

в наличии 5 шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Лінійка труборізів

Переваги моделі

Призначення

Призначення

Труборіз INTERTOOL NT-0003 призначений для різання різноманітних пластикових (PVC) труб, кабель-каналів, садових шлангів тощо. Гарантує точний розріз, без деформації стінок виробу.

Точний різ

Точний зріз

Гострозаточене лезо труборіза виготовлене з міцної, зносостійкої, загартованої легованої сталі SK5. Особлива V-подібна геометрія леза з гострим кутом дозволяє отримати акуратний, чистий зріз труби, без задирок.  

Храповик

Храповик

12-ти ступінчастий храповий механізм труборіза значно полегшує роботу. З кожним натисканням відбувається фіксація леза у певному положенні, це дозволяє рівномірно розподілити навантаження на весь інструмент, у результаті робота просувається значно швидше.

Зручність

Зручний

Швидке повернення леза одним натисканням фіксатора розкриває труборіз і він готовий до роботи! Це спрощує та прискорює процес різання труб, особливо коли необхідно зробити багато однотипних зрізів. 

Фіксатор рукояток "утоплений" всередині ручок та не виступає за габарити корпуса. Труборіз зручно зберігати та транспортувати разом з іншими інструментами, ручки не розкриються у невідповідний момент. 

 

Слюсарний інструмент №1 в Україні. За результатами незалежного рейтингового дослідження у рамках проекту Українська Народна Премія 2021 року.




<=>